Jubileumconcert popkoor SurpriSing 2024

By 3 mei 2023

Evenementgegevens

  • Datum:

 

Jubileumconcert
20 Jaar Popkoor SurpriSing vraagt om een spetterend, verrassend jubileumconcert. Wij hebben dit gevonden bij openluchttheater Caprera en zullen daar op 19 juni 2024 een Summer Evening Concert geven, samen met Isabel Commandeur en Manoeuvre. De kaartverkoop is gestart.

Isabel Commandeur

Met haar prachtige stem, indrukwekkende bereik en sprankelende persoonlijkheid verrast zangeres en actrice Isabel Commandeur met een mix van pop, soul en opera.  Isabel begon al op haar achtste met acteren en op haar 15e ging ze op zangles. De Codarts University of the Arts in Rotterdam was een logische volgende stap, waar ze veel leerde op het gebied van zang, dans en acteren. Na haar studie trok ze door Australië, waar ze lessen volgde en optrad. In 2020 won Isabel het RTL 4 programma “My name is” met haar optredens als de Amerikaanse popdiva Christina Aquilera.  Daar vloeide een hoofdrol in de musical Daddy Cool uit voort, waarmee ze door Nederland en België toerde. Recent deed Isabel mee aan het NPO programma ARIA, speelde zij in de musical Saturday Night Fever en is ze als (stem) actrice te zien en horen geweest in diverse series en reclames. Deze veelzijdige powerhouse, sinds 2019 woonachtig in Uitgeest, zal een wauweffect creëren bij het Summer Evening Concert van Popkoor SurpriSing.
Website: Isabel Commandeur – Singer & actress  

Manoeuvre

Manoeuvre is het oudste en bekendste Gay Men’s Chorus van Amsterdam en heeft in ruim 30 jaar een uitgebreid repertoire opgebouwd.  Naast Nederlands, Engels, Duits en Frans worden ook uitdagingen als Zweeds niet uit de weg gegaan.  Dit gevarieerde aanbod maakt dat het Gay Men’s Chorus Manoeuvre telkens weer een breed publiek weet te trekken.  Zij  zingen met veel plezier en enthousiasme. Ze treden graag op om het publiek te verrassen, vermaken en ontroeren. Manoeuvre maakt blij, melancholiek of laat je gewoon lekker meezingen. Ook zij werken, net als Popkoor SurpriSing, al een aantal jaren samen met dirigent Michael van Breemen.
Website: Manoeuvre

Locatie:

Openlucht theater Caprera Bloemendaal

Popkoor Surprising

Author Popkoor Surprising

More posts by Popkoor Surprising